Macagyökér rendeléseMacagyökér

A sokoldalú és egészséges macagyökér fogyasztásának előnyei

(0/0)


A macagyökér rendkívül sokoldalú adaptogén szer, amelyet hagyományosan többek között a premenstruációs és a menopauzás tünetek csökkentésére alkalmaztak, mivel hatékonyan enyhíti a hőhullámokat és az éjszakai izzadást. Ellenállóvá tesz a betegségekkel és a környezet káros hatásaival szemben, és nem hagyja a legyengülni a szervezetet. Sportolók régóta használják izom hipertrófia elérésére, a legtöbb országban illegális anabolikus szteroidok természetes alternatívájaként. A macagyökér mindkét nemnél, férfiak és nők számára is alkalmas a libidó, a termékenység és a szexuális teljesítőképesség fokozására is.
 

A fiatal, szép és selymesen sima bőr titka

Az elkövetkező években egyre többet hallunk majd a macagyökérről, nemcsak táplálékkiegészítőként, de a kozmetikai- és szépségipari felhasználásának tekintetében is. Mára ugyanis laboratóriumi kísérletek bizonyítják, hogy a macagyökér ápolja, puhítja és selymessé teszi a bőrt, stimulálja a sejtosztódást a hámszövetben, így bőrfiatalító és bőrmegújító hatással is rendelkezik. Nincs többé hajhullás, csak gyönyörű és erős haj!

A macagyökér fokozza a kollagénszintézist, így növeli a bőr természetes felépítésének szilárdításában is segít. Hatása igazán erőteljes: a bőr simább, puhább, fiatalabb kinézetű lesz. Csakúgy, mint a haj! A maca ugyanis nemcsak a bőrre hatékony, hanem a haj számára is remek ápolószer: a macát tartalmazó hajápolási termékek a következő évtizedben széles körben terjednek majd el, mivel ez a rendkívüli növényi anyag képes megállítani a hajhullást, megerősíteni a haj kollagénszerkezetét, védeni a hajhagymákat, és a keratinszintézis elősegítése révén fokozni a hajnövekedést.

Röviden összefoglalva a macagyökér pozitív egészségügyi előnyeit:

 • kiegyensúlyozottá teszi a hangulatot
 • feltölt energiával és hatásos alvászavarok ellen,
 • fokozza a szexuális vágyat és növeli a termékenységet
 • javítja az emlékezőképességet és serkenti az agyműködést
 • meggátolja a korai öregedést, lassítja az öregedést
 • erősíti a bőrt, hatásos a pattanások ellen
 • növeli a teljesítő- és állóképességet
 • csökkenti a premenstruációs tüneteket és a menopauzával járó kellemetlenségeket
 • csökkenti a krónikus fájdalmakat
 • erősíti a hajat és csökkenti a hajhullás mértékét
   

 

 

Értékelés
(0/0)
Értékelés Írása
Ez a név fog megjelenni a hozzászólásodnál!
Pl.: Nagyon egészséges, jó ár, stb.
Pl.: Csomagolás, kevésbé hatásos, stb.
Minimum 20 karaktert írj! Az elküldött értékelés perceken belül megjelenik az oldalon! (Kötelező).