Kilenc dolog, amiben a macagyökér segít a férfiaknak

Kilenc dolog, amiben a macagyökér segít a férfiaknak

  • A legtöbb férfi azért kezdi el a macagyökér szedését, hogy helyreállítsa egészséges libidóját. A macagyökér több szinten működik: tápanyagai révén revitalizálja a testet, fokozza a tesztoszteron hormon termelődését, valamint különleges összetevői révén a szexuális étvágyat is növeli.

  • Segítség a merevedési zavarban szenvedőknek. A merevedési zavarok hátterében sokszor valamilyen vérkeringési probléma áll. A macagyökér fokozza a vérkeringést, emellett a libidóra is jó hatást gyakorol, ez a két hatás pedig a legtöbb esetben elég a merevedési zavar kezelésére. Újabb kutatások szerint a merevedési zavarban szenvedő férfiak 50%-ánál egyedül a macagyökér képes megoldani a problémát.

  • Hozzájárul a termékenységhez. A macagyökeret 2000 éve használják férfiak és nők egyaránt azért, hogy termékenységüket fokozzák. Peruban a mai napig ez az elsőszámú szer, amelyet a gyermeket akaró párok használnak. Az elmúlt évek svájci és perui kutatásai szerint a fekete macagyökér növeli a spermaszámot és a nemi vágyat, így kettős hatása révén hozzájárul a gyermekáldáshoz.

  • Fokozza a tesztoszteron termelődését. A macagyökér nem tartalmaz semmilyen hormont, hanem a szervezetet készteti azok termelésére, így segít elérni és fenntartani a test egészséges hormonháztartását. A macagyökér képes a szabad tesztoszteron termelődésének fokozására.

  • Segíti az izmok természetes építését. A macagyökér anabolikus (izmokat építő) hatása széles körben ismert a sportolók között. Magas bioaktív fehérjetartalma és tápanyagai következtében hozzájárul az egészséges izomépüléshez, ezért a naturális testépítők egyik legkedveltebb táplálékkiegészítője, emellett számos izomépítő keverék is tartalmazza.

  • Energiával látja el a szervezetet. Számos tudományos eredmény is alátámasztja, hogy a macagyökér pozitív hatással van az állóképességre és az energiaszintre. Az állatkísérletek eredményei azt mutatják, hogy a macagyökér 20%-kal képes fokozni a fizikai állóképességet.

  • Hozzájárul a csontok egészségéhez. A macagyökér négyszer annyi kalciumot tartalmaz, mint a tehéntej, ezért szedése hozzájárul a csontok egészségéhez és szilárdságához, valamint a csontsűrűség növeléséhez, ráadásul hatóanyagai révén megelőzheti az időskori csontritkulást.

  • Hozzájárul a jó közérzethez, harcol a depresszió ellen. A macagyökér kevésbé ismert, de annál jelentősebb hatásai közé tartozik, hogy képes felvenni a harcot nemcsak a mindennapos levertséggel, de a súlyosabb depressziós tünetekkel is. A macagyökér magas tápanyagtartalma és energizáló képessége következtében hangulat- és közérzetjavító hatású.

  • Javítja a memóriát, serkenti az agyműködést.c Állatkísérletek eredményei támasztják alá, hogy a macagyökér képes javítani a memóriát, és gyorsítani az agyműködést, miközben segít koncentrálni, ezáltal hozzájárul a könnyebb és hatékonyabb tanuláshoz is.
Macagyökér termékek!

BioMenü BioMaca-gyökér por 250 g

BioMenü Bio Maca-gyökér por 250 g

Energizáló, immunerősítő, teljesítménynövelő maca-por - aminosavakban, fitonutriensekben és B-vitaminokban gazdag étrend-kiegészítő.

Ár: 2995 Ft
Megnézem

Interherb NAPI1 MacaPerui zsázsa Extraktum 30 db

Interherb NAPI1 Maca Perui zsázsa Extraktum 30 db

A Maca extraktum a perui vörös zsázsa gumójának értékes kivonatából készül. C-vitaminnal együtt hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez,

Ár: 2395 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!