Hét dolog, amiben a macagyökér segít a nőknek

Hét dolog, amiben a macagyökér segít a nőknek

  • Csökkenti a menopauza kellemetlen tüneteit. A macagyökér széles körben használatos hormonháztartást kiegyensúlyozó hatása miatt: menopauza esetén segít csökkenteni annak gyakori kellemetlen tüneteit, mérsékli a hőhullámokat, alvászavart, éjszakai izzadást és levertséget.

  • Javítja a nemi funkciókat. Sok nő szenved szexuális diszfunkciótól, amelynek számos oka lehet, így például gyógyszerek mellékhatásaként is jelentkezhet. A macagyökér nemcsak képes fokozni a nemi vágyat, de javítja az örömérzetet, és segíti a kielégülés képességét.

  • Afrodiziákum. A macagyökér évszázadok óta használatos nemi vágyfokozóként, és hatását kutatások is alátámasztják. A benne található jód, cink és esszenciális zsírsavak révén képes kiegyensúlyozni a hormonháztartást, javítani a közérzetet, amelyek hozzájárulnak az egészséges nemi vágyhoz és a kielégítő szexuális élethez.

  • Természetes hangulatjavító. A kutatások alátámasztják, hogy a természetes esszenciális zsírsavak komoly szerepet játszanak a jó közérzet, kiegyensúlyozott hangulat és az agy egészsége szempontjából. A maca kiváló tárháza ezen zsírsavaknak, így képes javítani a hangulatot, mérsékelni a depressziót, a stressz negatív hatásait és az ideges állapotot, így jó közérzetet biztosítani használójának.

  • Fokozza a termékenységet. A terméketlenség a mai világ népbetegsége, férfiaknál és nőknél egyaránt egyre gyakoribb velejárója napjaink életének. A macagyökeret hagyományosan a női termékenységet fokozó szerként tartják számon, és a vele folytatott állatkísérletek alá is támasztják ezen pozitív hatását. A macagyökér képes növelni a luteinizáló hormon (LH) szintjét az agyalapi mirigyben, ami több más anyag mellett felelős a termékenységért.

  • Javítja a csontsűrűséget. Az idő előrehaladtával számos nő életét keseríti meg a csontritkulás, a férfiak sokkal kisebb arányban szenvednek a betegségtől. Számos tanulmány számol be a macagyökérnek a csontsűrűségre gyakorolt pozitív hatásáról. Főként azoknak ajánlott a szedése, akik családjában előfordult osteoporosis.

  • Növeli az energiaszintet. A macagyökér vitaminokban, ásványi anyagokban, esszenciális zsírsavakban és fehérjében gazdag. Ezek az összetevők támogatják a szervezet energiaszintjét, így a macagyökér segít abban, hogy leküzdjük a kínzó fáradtságot, és mindig tele legyünk energiával.
     
Macagyökér termékek!

BioMenü BioMaca-gyökér por 250 g

-10% BioMenü Bio Maca-gyökér por 250 g

Energizáló, immunerősítő, teljesítménynövelő maca-por - aminosavakban, fitonutriensekben és B-vitaminokban gazdag étrend-kiegészítő.

Ár: 2695 Ft
2995 Ft
Megnézem

Interherb NAPI1 MacaPerui zsázsa Extraktum 30 db

Interherb NAPI1 Maca Perui zsázsa Extraktum 30 db

A Maca extraktum a perui vörös zsázsa gumójának értékes kivonatából készül. C-vitaminnal együtt hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez,

Ár: 2395 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!